BEVEILIGING

De veiligheid van jouw data is onze absolute topprioriteit. We geven je graag een kort overzicht van wat Scheduler in het werk stelt om de veiligheid van jouw data te garanderen.

Betrouwbaarheid op elk niveau

Scheduler beheert haar gebruikersdata in samenwerking met Amazon Web Services (AWS). Er wordt automatisch een back-up aangemaakt van alle gegevens, die bovendien redundant worden opgeslagen. Dankzij onze server- en netwerkstructuur blijft Scheduler steeds toegankelijk – zelfs wanneer er hardwareproblemen optreden. We handhaven een uptime van 99,9%, waardoor we een continue kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen garanderen.

Beveiliging

Voor alle Scheduler-accounts gebruiken we SSL-encryptie, een beveiliging die ook wordt gebruikt in de financiële wereld. Deze encryptie wordt gebruikt voor zowel externe als interne verbindingen, en zorgt ervoor dat gevoelige informatie nooit verzonden of ontvangen wordt als leesbare tekst. Dankzij dit gesofisticeerde beveiligingssysteem blijven de data van verschillende klanten te allen tijde gescheiden.

Gegevensbescherming

Data-privacy is van cruciaal belang. Daarom worden al onze data bewaard binnen de grenzen van de EU. De datacenters van AWS zijn in clusters verdeeld over landen in de hele wereld, maar de gegevens van Scheduler (inclusief back-ups) worden enkel bewaard in Amsterdam. AWS handelt volledig in overeenstemming met de EU-wetgeving voor gegevensbescherming.

Get In Touch

Heeft u een vraag, opmerking, klacht of compliment? Verstuur deze via onderstaand contactformulier en wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een reactie.

+32 (0)3 265 80 41

Grote Markt, Antwerpen, België

info@scheduler.be